پسر طراح وب

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

HTML چیست ؟
عبارت HTML ( اچ تی ام ال ) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن است. Html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است و کلیه کدهای صفحه اعم از طرف سرور و طرف مشتری در نهایت به کدهای HTML تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می شوند. به عبارت دیگر مرورگر ها هیچکدام از کدها و کنترل های سمت سرور همچون کدهای asp و php را نمیشناسند و کد قابل فهم برای آنها اچ تی ام ال می باشد. در این مقاله به آموزش HTML به زبان ساده پرداخته ایم.با ما همراه باشید...

کامپایلر های زبان های برنامه نویسی سروری در نهایت کد های خود را برای نمایش به کد اچ تی ام ال تبدیل میکنند و برای مرورگر میفرستند تا به کاربران نمایش داده شود.

HTML یک زبان نشانه گذاری است ، به این معنی که بخش های مختلف توسط اجزایی به نام تگ از هم جدا شده ، که هر کدام دارای کاربرد و خواص مربوط خود هستند . این تگ ها به مرورگر اعلام می کنند که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و باید به چه صورت نمایش داده شود.
در یک صفحه HTML می توان انواع عناصر از قبیل متن ، تیتر ، عکس ، جدول  و ... را قرار داد ، که برای هر عنصر باید از تگ مربوط به آن استفاده کرد . صفحات HTML فقط از کد ها که به صورت متن هستند تشکیل شده اند. بدین معنا که برای تصویر کد مربوط به تمایش تصویر و جدول و ... کدهای اچ تی ام ال مربوط به هر یک را باید نوشت و مرورگر با رسیدن به این کد ها و تگ ها ، المنت های مرتبط با آن را نمایش می دهد.

 هر یک از کدهای html ، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا می‌گذارند. مثلاً برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت و ضخیم کردن یک کلمه یا برقراری پیوند به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌اند.

 

یک سند اچ‌تی‌ام‌ال، یک پروندهٔ مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نام‌گذاری شده و محتویات آن از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال تشکیل می‌شود. مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آن‌ها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال خوانده و سپس محتوای آن صفحه را نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

اچ‌تی‌ام‌ال زبان برنامه‌نویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانه‌گذاری ابرمتن است و اساساً برای ساخت‌مند کردن اطلاعات و جدایش اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین ، تصاویر ، فهرست‌ها ، بندها و جداول — به کار می‌رود. از سوی دیگر، اچ تی ام ال را نباید به عنوان زبانی برای صفحه‌آرایی یا نقاشی صفحات وب به کار بُرد؛ این وظیفه اکنون بر دوش فناوری‌های دیگری همچون سی اس اس ( Css ) است که در بخش آموزش Css به طور کامل به آن خواهیم پرداخت.

 امیدواریم در این سلسله آموزش های جامع Html  به درک درستی از اچ تی ام رسیده و پایه ی طراحی سایت را که همان کدهای Html می باشد را به طور درست فراگرفته و به کار ببرید.

  • جهان ملک
  • ۰
  • ۰

قابل توجه تمامی جوانان و مخصوصا دانشجویانی که فاقد شغل مناسب هستند:

اگر به کامپیوتر و برنامه نویسی وبسایت علاقه مند هستید، این مطلب را قدم به قدم مطالعه کنید و آینده خود را بسازید.

قبل از هر موضوعی، ابتدا به سایت های کاریابی ایرانی و خارجی مراجعه کرده و “طراح سایت” و یا “فرانت اند” و یا “front-end” را جستجو کنید.

میبینید که حجم زیادی آگهی استخدام وجود دارد، اما نیروی کار ماهری برای پرکردن این جاهای خالی کم است…

۱- قدم اول :

برای اطمینان از کیفیت آموزش، دعوت میکنم به پیج اینستاگرام یا صفحه نمونه کار های دانشجویان به آدرس زیر مراجعه کنید و سطح کیفی کار ما را ببینید.

۲- قدم دوم : 

حال که احتمالا شما هم ترغیب شده اید که به سطح این دانشجویان برسید، بد نیست که برخی از نظراتشان درباره کلاس را مطالعه فرمایید.(ایمیل های شخصی برای اثبات واقعی بودن در برخی نظرات درج شده است.)

۳-قدم سوم : 

اگر متقاعد شده اید که این کمپ میتواند کمکی به رشد سطح علمی شما داشته باشد و در نتیجه میتواند در زندگی شما تاثیری ایجاد کند، باید بدانید من قرار است چه مباحثی را با شما کار کنم و شما بر روی آنها متخصص شوید.(تاکید میکنم که متخصص خواهید شد..!)

  • html
  • html5
  • css
  • css3
  • tricks
  • projects
  • responsive with framework and bootstrap
  • responsive project
  • svg,sass,clip-path
  • seo
  • hosting
  • git
  • javascript
  • jquery
  • react
  • react native
  • ….

تمامی مباحث بالا با مثال های فراوان و عملی که در محیط کاری واقعی مورد استفاده باشد.

۴- قدم چهارم: 

عمل به وظایف است. چون قرار است بعد از اتمام کار به سر کار بروید، پس باید تمام آنچه از شما درخواست میشود به بهترین شکل انجام بدهید و گزارش کار مستمر ارائه دهید. در غیر این صورت به هدف خود نمیرسیم.

مرام نامه:

کلاس با ترتیب ارائه شده جلو خواهد رفت و استاد در حین کلاس به طرز رفتار، برخورد، ارائه تمرین و مطالعه مستمر دانشجو نمره خواهد داد. در ساعت ۱۰۰ کلاس یک امتحان کلی از مباحث ارائه شده بعمل خواهد آمد. اگر بعد از امتحان و با در نظر گرفتن عملکرد کلی دانشجو در طول ۱۰۰ساعت قبل، استاد به این نتیجه برسد که کم کاری رخ داده است، دانشجو موظف است با پرداخت مجدد هزینه از ابتدا دوره را بگذراند و نمیتواند وارد مرحله نهایی و ورود به بازار کار بشود.(البته با تمرین و گوش دادن به حرف های استاد، به هیچ وجه این اتفاق رخ نخواهد داد)

ثبت نام دوره :

برای ثبت نام به لینک دوره طراحی سایت مراجعه کنید.

  • جهان ملک
  • ۰
  • ۰

JavaScript که به اختصار JS نیز نامیده می‌شود، یکی از محبوبترین زبان‌های برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، شی‌گرا و تفسیری است که از شیوه‌های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی می‌کند. از این زبان می‌توان برای برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)، اپلیکیشن‌های موبایل، بازی و اپلیکیشن‌های دسکتاپ استفاده کرد. بنابراین می‌توان اینگونه برداشت کرد که زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، یک زبان همه فن حریف است.

همانطور که می‌دانید کامپیوترها تنها به زبان صفر و یک (Binary) صحبت می‌کنند و زبان دیگری را متوجه نمی‌شوند. ما در ابتدا برای برقراری ارتباط با ماشین‌ها سعی کردیم به زبان خود آنها، یعنی زبانی که به زبان صفر و یک نزدیک‌تر است، صحبت کنیم. به این نوع زبان‌ها که به صورت مستقیم با پردازنده در ارتباط‌اند، در اصطلاح، زبان‌های سطح پایین (Low Level) گفته می‌شود. از جمله این زبان‌ها می‌توان به اسمبلی اشاره کرد.

اما یادگیری و تسلط به این زبان‌ها برای برنامه نویسان فوق العاده سخت بود. بنابراین متخصصین تصمیم به ساخت زبان‌هایی گرفتند که به زبان انسان‌ها نزدیک‌تر باشد. در اصطلاح به این زبان‌ها، زبان‌های سطح بالا (High Level) می‌گویند. زبان‎های سطح بالایی مانند JavaScript کار را برای برنامه‎نویسان ساده‌تر کردند، زیرا ساختار نوشتاری و منطق آن‌ها بسیار به زبان انسان‌ها نزدیک‌تر شده است. پس می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که آموزش جاوا اسکریپت نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی سطح پایین ساده‌تر است.

همانطور که دیدید در تعریف زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به این نکته اشاره شد که این زبان از نوع زبان‌های مفسری است. برای درک ماهیت زبان‌های برنامه نویسی مفسری ابتدا فکر کنید که شما یک مترجم هستید. برای ترجمه یک متن، دو راه بیشتر ندارید. یا باید آنچه را دریافت می‌کنید به صورت خط به خط و همزمان ترجمه کنید، یا کل مطلب را یک جا ترجمه کنید. این دقیقا همان تفاوت میان زبان‌های مفسری (Interpreter) و زبان‌های کامپایلری (Compiled) است.

جاوا اسکریپت چگونه کار می‌کند؟
حال که دیدیم جاوا اسکریپت چیست، شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که جاوا اسکریپت چگونه در مرورگر‌های مختلف اجرا می‌شود؟ جواب این سوال موتورهای پردازشی (Engine) هستند. مرورگرهای مختلف برای اجرای کدهای جاوااسکریپت از موتورهای مختلفی استفاده می‌کنند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

موتور V8 برای مرورگرهای اپرا و کروم
موتور SpiderMonkey برای فایرفاکس
موتورهای Trident و Chakra برای ورژن‌های مختلف اینترنت اکسپلورر
موتور ChakraCore برای مرورگر Edge
موتورهای Nitro و SquirrelFish برای مرورگر سافاری
این موتورها در ابتدا کدهای جاوا اسکریپت را ترجمه می‌کنند. سپس اسکریپت‌ها را به زبان ماشین کامپایل می‌کنند تا در نهایت کدها اجرا شوند. البته این موضوع به این معنی نیست که زبان جاوا اسکریپت تنها بر روی مرورگرهای وب اجرا می‌شود. این زبان برنامه نویسی تقریبا بر روی تمام پلتفرم‌ها با استفاده از JavaScript Virtual Machine قابل اجرا است.

در نهایت اگر تصمیم به یادگیری و آموزش جاوااسکریپت گرفته اید به شما تبریک می‌گوییم. چرا که جاوا اسکریپت در واقع تنها یک زبان برنامه نویسی سمت کاربر (Client Side) نیست. پیش بینی‌ها نشان می‌دهند در آینده ای نه چندان دور همه چیز به سمت بستر وب تعاملی خواهد رفت و این یعنی ما بیش از پیش به زبانی مانند جاوا اسکریپت نیاز خواهیم داشت که بتواند پاسخگوی تمام خواسته‌های ما باشد.

  • جهان ملک